G-kracht

16,50

Dit boek wil je hebben als je wil leven voor de Koning. Eindelijk! De opvolger van De 4e Musketier, door Henk Stoorvogel en Theo van den Heuvel.

Op fascinerende en zeer persoonlijke wijze nemen zij ons mee naar het geheim van een leven vol G-Kracht. Ontdek het geheim van een leven vol G-kracht en dompel je onder in de dynamiek van een goede relatie met God, Gezin, Gemeente en Gerechtigheid.

De 1e G neemt je mee op een diepgaande manier mee voor wat het betekent om te leven als aanbidder. Om alle kaarten te zetten op God als hoogste doel en diepste vrede.
De 2e G daagt mannen uit op die drie wezenlijke en tegelijk kwetsbare gebieden van huwelijk, vaderschap en vriendschap.
De 3e G staat voor de gemeente. Wat heeft de man aan de kerk en wat heeft de kerk aan de man?
De 4e G spreekt over recht en gerechtigheid. Hoe kunnen wij deel worden van Gods missie om alles wat krom is recht te maken?

Deze hoofdstukken zijn geboren vanuit vriendschap met drie mannen die hun beste energie spenderen om slaven te bevrijden, armen toekomst te geven en vervolgden hoop: Phil Hyldgaard, Tiemen Westerduin, Gertjan Bouma.

G-Kracht

In G-Kracht, het succesvolle boek van Henk Stoorvogel en Theo van den Heuvel, nemen de auteurs je op persoonlijke en boeiende wijze mee naar het geheim van een leven vol G-Kracht.

Ontdek het geheim en dompel je onder in de heerlijkheid en dynamiek van een goede en oprechte relatie met God, Gezin, Gemeente en Gerechtigheid. Kortweg: G-Kracht!

G-Kraft is eveneens vertaald in het Duits en overtreft ook in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk alle verwachtingen. Een boek dat harten opent.

Henk Stoorvogel en Theo van den Heuvel spreken met regelmaat in het land. Informeer naar de mogelijkheden.

  • Geloofsopbouw

  • Paperback

  • 164 pagina’s

  • ISBN: 978 90 79859 18 4

  • NUR: 707

De auteurs

Henk Stoorvogel
Theo van den Heuvel

Henk Stoorvogel
Theo van den Heuvel