Hartlopen Rennen met passie

12,95

Na een indrukwekkende reis naar Rwanda ontstaat bij Anne-Minke Hakvoort het verlangen om op te komen voor mensen die lijden onder onrecht en armoede. Als alleenstaande moeder van zes opgroeiende kinderen is het moeilijk om daar concreet handen en voeten aan te geven. Haar persoonlijke verhaal laat zien hoe God dromen uit laat komen en voorziet in de dingen die nodig zijn.

In ‘Hartlopen’ vertelt Anne-Minke hoe haar liefde voor Afrika, voor kinderen en het hardlopen op een bijzondere manier bij elkaar komen. Ze krijgt de gelegenheid om deel te nemen aan een Muskathlon en loopt met deelnemers uit acht verschillende landen in Kenia een halve marathon voor Compassion, een organisatie die zich inzet om kinderen te bevrijden uit extreme armoede.

Het hele proces van voorbereiding, het zoeken van sponsors en trainen vergt veel tijd en discipline, maar levert ook veel zegen op. Anne-Minke vertelt openhartig over het verblijf in Kenia, het lopen van de halve marathon en haar terugkeer in Nederland. Een verhaal dat je raakt en ontroert. Haar vertrouwen op God inspireert om in beweging te komen en op te staan voor het recht in de wereld van vandaag.

Gratis verzending

  • Biografie / Geloofsopbouw / Hardlopen / Sport

  • Paperback

  • 96 pagina’s

  • ISBN: 978 90 79859 28 3

  • NUR: 707

De auteur

Anne-Minke Hakvoort