Minnaars van de Allerhoogste

13,95

De Bijbel is van kaft tot kaft een boek met verhalen van mannen en vrouwen die door God worden gebruikt. Verhalen van succes en glorie en van miserabel falen tot mislukking. Een ding hebben ze gemeen: allen hadden een plaats aan de boezem van God. Dichtbij of veraf. God’s boezem als hun thuis in de hemel en op aarde.

In ‘Minnaars van de Allerhoogste’ klinkt Gods brandende verlangen om ons dichtbij te hebben. Kan iemand ooit een man naar Gods hart worden, zonder eerst, aan zijn boezem, een minnaar van Hem te zijn ? Kunnen wij Gods geluid in de wereld zijn, zonder het eerst zelf in onze oren te horen bonzen ? De Vader roept je om dichtbij te komen. Zijn roep om een intieme relatie klinkt vanaf het eerste begin. Wat is jouw relatie met God ? Ben jij God’s minnaar ?

Stef Schagen leidt samen met zijn vrouw een tweetal evangelische gemeenten, spreekt met regelmaat in traditionele kringen, en werd op jonge leeftijd gegrepen door de Geest. Het is Stef’s passie om aanbidding en de intieme omgang met God onder de aandacht te brengen en Zijn woord te prediken. Stef studeerde evangelische theologie aan het Tyndale Theological Seminary in Badhoevedorp.

  • Geloofsopbouw, geloofsverdieping

  • Paperback

  • 224 pagina’s

  • ISBN: 978 90 79859 62 7

  • NUR: 707

De auteur

Stef Schagen

Stef Schagen