Zie je mij

14,95

Gezien worden, wie wil dat niet? Ervaren dat je wordt opgemerkt en geholpen als het tegenzit in je leven. Gezien en aanvaard worden zoals je bent, met al je mooie eigenschappen en kwetsbare kanten.

In een periode van burn-out en depressies stelde Ale zichzelf de vraag: “God ziet U mij? Grijp in en laat het mij merken!” God gaf antwoord: “Ale ga op reis. Op reis naar de Filipijnen.” In de sloppenwijken van Manilla greep de extreme armoede hem bij de keel.

Een levensveranderende ervaring. Ale besloot ambassadeur te worden voor kinderen in armoede en verbond zich aan kindsponsororganisatie Compassion.

In deze bijzondere uitgave beschrijft Ale zijn persoonlijke ervaringen naar aanleiding van zijn reizen naar de Filipijnen, Peru. Oeganda, Haïti en Kenia in de periode van 2010 tot 2015.

Een boek dat je inspireert om op zoek te gaan naar hen die hulp die nodig hebben, die leven met de vraag: ‘Zie je mij?’ Kom in beweging, geef en deel je leven. Kijk met andere ogen. De ogen van Jezus. Wees als zijn handen en voeten.

‘Zie je mij?’ is de vraag van kinderen in armoede voor Ale.

‘Zie je mij?’ is de vraag van God aan hem.

Ale is getrouwd met Willemien en woont in Eindhoven. Hij werkt quality manager binnen een global quality organisatie en is mede vennoot van Pientere Puzzels & Spellen VOF. Met zijn bedrijf steunt hij het werk van Compassion.

Gratis verzending

  • Geloofsopbouw, reizen, ontwikkelingshulp, verandering

  • Hardcover

  • 156 pagina’s

  • ISBN: 978 90 79859 47 4

  • NUR: 707

De auteur

Ale Sytsma