Lalitha leerde lezen

Scholten Uitgeverij

Lalitha groeide op in een arm gezin in India. Toen Lalitha door haar ouders werd gedwongen om met haar oom te trouwen, beschermde haar grootmoeder haar en nam Lalitha mee naar de lokale kerk met een Compassion-project. ‘Doordat ik werd opgenomen in het Compassion-project, kreeg ik weer hoop. Door Compassion kon ik naar school en kreeg ik een schooluniform en boeken. Zonder Compassion had ik de rest van mijn leven doorgebracht in de keuken, net zoals andere meisjes in mijn dorp.’ Met de steun van haar oma en Compassion, kon Lalitha een opleiding volgen, leerde ze rekenen en lezen.

Ze inspireerde haar vrienden, die graag in haar voetsporen willen treden.

Het onderwijsfonds van Compassion ondersteunt kinderen die extra of bijzonder onderwijs, aanvullende cursussen of speciale vakopleidingen nodig hebben.

Compassion is een kindontwikkelingsorganisatie die werkzaam is  in 26 ontwikkelingslanden. Wij geloven dat ieder kind belangrijk is en dat armoede te verslaan is. Door een maandelijkse bijdrage van €33 en het schrijven van brieven worden kinderen bevrijd van geestelijke, fysieke, economische en sociale armoede.

Met uw bestelling geeft u wijsheid door

Afgelopen maand doneerden wij

euro aan extra onderwijs

Het onderwijsfonds van Compassion ondersteunt kinderen die extra of bijzonder onderwijs, aanvullende cursussen of speciale vakopleidingen nodig hebben.