David, een man naar Gods hart

8,00

David, een man naar Gods hart: twintig korte hoofdstukken, persoonlijke toepassing, bijbelstudieboek. Een boek van de succesvolle schrijver Henk Stoorvogel. Vind je het lastig om je persoonlijke tijd met God vorm te geven? In David, een man naar Gods hart maak je in twintig korte Bijbelstudies kennis met één van de markante mannen van God, zoals die beschreven worden
in de Bijbel. Elk hoofdstuk begint met een boeiend verhaal, gevolgd door een Bijbelgedeelte en een korte meditatie. David inspireert, ontroert en daagt uit. Met zijn God sprong hij over muren. Geen Goliath boezemde hem angst in. Maar ook overtrad hij zo’n beetje elk gebod. David is menselijker dan wij zouden wensen en geestelijker dan de meesten van ons ooit zullen worden.

David, een man naar Gods hart is bij uitstek geschikt voor persoonlijk gebruik of voor kleine groepen. In twintig korte hoofdstukken wordt een episode uit zijn leven belicht en vertaald naar onze tijd. Door middel van rake vragen wordt de lezer geholpen om zichzelf te onderzoeken en persoonlijke toepassingen te maken.

In twintig korte hoofdstukken wordt een episode uit Davids leven belicht en vertaald naar onze tijd. Voor persoonlijke toepassing of in kleine groepen als Bijbelstudieboek. Door middel van rake vragen wordt de lezer geholpen om zichzelf.

  • Studie

  • Paperback

  • 104 pagina’s

  • ISBN: 978 90 79859 0 54

  • NUR: 707

De auteur

Henk Stoorvogel

Henk Stoorvogel