Zeven keer overwinning

16,95

God geeft kracht om te overwinnen.

Jaloezie. Hoe vaak heb jij als ‘Eva’, als vrouw die God zéér goed heeft gemaakt, hier geen last van? De drang om jezelf te vergelijken met de ander, de gedachte dat wat jij hebt minder is dan wat een ander heeft?

- Citaat uit Zeven keer overwinning

Het begon allemaal met een 'briefje uit de hemel' dat de auteur, Yvonne von dem Bussche, in een boek vond op de trappen van het station in Nijmegen. Het boek ging over het leven van Jozef en veranderde haar leven. Ze hoopt dat Zeven keer overwinning hetzelfde effect heeft op jou. In het gezin van Jozef uit het Oude Testament draaide alles om jaloezie en concurrentie. Jozef was het lievelingskind van zijn vader en zijn broers haatten hem steeds meer. God had echter een bijzonder plan voor Jozef. Voordat Jozef bereikte wat God voor hem voor ogen had, moest hij echter leren overwinnen, niet door eigen kracht maar door Gods kracht.

Dit boek reikt je zeven eyeopeners aan uit het leven van Jozef over omgaan met: Jaloezie, Dromen van God, Angst, Verleiding, Teleurstelling, Ongeduld en Wrok.
Leer hierin overwinnen, terwijl God Zijn plan voor jouw leven uitwerkt!

De auteur

Yvonne von dem Bussche