Trevor Galpin

Trevor Galpin

Trevor Galpin is directeur van het Fatherheartworld netwerk, teamleider en een wereldwijde ambassadeur van Fatherheart Ministries. Samen met zijn vrouw Linda is hij deel van het team sinds 2008. In 2003 verhuisden zij vanuit Engeland naar Nieuw-Zeeland. Ze hebben drie getrouwde kinderen en zeven kleinkinderen die wonen in Australië, Nieuw- Zeeland en Engeland. Eigenlijk al hun hele leven zijn ze actief in de bediening. In 1976 studeerde Trevor af aan het Spurgeon College in Londen met een master in Theologie en kerkgeschiedenis en deed daarna een vervolgopleiding onderwijs aan de Universiteit van Greenwich.

Trevor heeft in diverse gemeenten in Italië, Engeland, Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland gediend als voorganger en een aantal nieuwe gemeenten gesticht in Engeland. De passie van Trevor is om onderwijs te geven over de openbaring van de liefde van de Vader, die ons tot leven brengt als zonen en dochters.

Hij doet daarbij een diepe verkenning van de fundamenten van deze openbaring gekoppeld aan de geschiedenis van de kerk. Trevor is auteur van drie boeken. Jezus en Zijn Vader is het eerste boek dat in het Nederlands verschijnt.

Neem contact op met deze auteur

Wegens de wet van de privacy geven wij geen gegevens door van onze auteurs. Met het versturen van het verzoek via email geeft u ons toestemming uw gegevens door te zetten naar de auteur, hij/zij neemt dan contact met u op.