Annet Shawki-Veefkind

Annet Shawki-Veefkind (1969) studeerde hbo-theologie en A-verpleging. Annet werkte eerder mee aan publicaties als Sprankelend (dagboek voor vrouwen), Zegen voor jou en Precious & Beloved. Voor het voormalige blad Opbouw schreef ze in het verleden columns. Ook blogde ze regelmatig. Haar man Akram en zij kregen vijf kinderen. Met een paar poezen en een hondje is het huis vol.

Met dit samenwerkingsproject komt een droom van haar uit: het schrijven van een boek. Ze houdt van alles waar creativiteit de ruimte krijgt. Haar verwondering voor de natuur en de manier waarop God daarin spreekt en bemoedigt merk je in de notities en uitspraken van Lente, Liva’s moeder. ‘Lang nadat wij hier vertrokken zijn, laat deze boom zijn blad vallen. Seizoen na seizoen vertelt hij trouw hetzelfde verhaal. Zwijgend. Want bomen hebben geen woorden nodig om te spreken.’

Neem contact op met deze auteur

Wegens de wet van de privacy geven wij geen gegevens door van onze auteurs. Met het versturen van het verzoek via email geeft u ons toestemming uw gegevens door te zetten naar de auteur, hij/zij neemt dan contact met u op.