Theo W. Verboom

Theo W. Verboom

‘Hij zal het hart van de vaders tot de kinderen terugbrengen, en het hart van de kinderen tot hun vaders…’ (Maleachi4:6a) Het gebed en verlangen van Theo W. Verboom is dat vaders actief betrokken zijn bij hun kinderen en dat kinderen ontvangen waar zij het meest naar hunkeren – een betrokken vaderhart. Zijn boek “Het hart van vaderschap’ van mandaat7 ondersteund dit. Het programma van Mandaat7. Je hebt als man, als echtgenoot en ook als vader een opdracht, een mandaat. Bij Mandaat7 word je uitgedaagd om je mandaat serieus te nemen. Wij mannen zijn geneigd om het allemaal alleen te doen, maar de kracht ligt juist in het verbonden zijn. Verbonden met elkaar en met de hemelse Vader.

In ‘Het hart van vaderschap’ komen 7 thema’s aan bod, die tijdens Mandaat7 uitgebreid besproken en gedeeld worden met elkaar. Deze thema’s zijn: Het hart van een man, Jouw vader, Betrokken vaderschap, Moedig vaderschap, Jij en je vrouw, Time-out, Omzien.

Dit boek moedigt je van harte aan vooral ook mee te doen met Mandaat7.

Neem contact op met deze auteur

Wegens de wet van de privacy geven wij geen gegevens door van onze auteurs. Met het versturen van het verzoek via email geeft u ons toestemming uw gegevens door te zetten naar de auteur, hij/zij neemt dan contact met u op.