Paul Visser

‘Ik vind het mooi als mensen – jong en oud – op de een of andere manier ontdekken dat de Levende, God Zelf, zich met hen inlaat. En dat Jezus voor hen van onschatbare waarde is.’
Na mijn studie en een vierjarig vicariaat in Amsterdam werd ik op mijn vijfentwintigste predikant en stond achtereenvolgens in Aalburg, Harderwijk, Bergambacht, Den Haag en sinds 2010 in de Noorderkerk in de Amsterdamse Jordaan. Ik ga voor eerlijke en persoonlijke preken en word er altijd weer blij van als het lukt om het Bijbelse verhaal zó te verbinden met ons leven dat het mensen raakt, corrigeert en stimuleert.
Er bestaat geen verantwoordelijker werk dan bemiddelen tussen het hart van God en de harten van mensen.
Ik voer ook graag open gesprekken met mensen van allerlei slag, ongeacht hun leeftijd en achtergrond, over wat er omgaat in hun leven aan geloof en ongeloof, aan verwondering en vertwijfeling. In dit alles zie ik uit naar de doorwerking van Gods Geest…
Ik vind het een plezier om mijn bijdrage te leveren aan het videodagboek. De uitdaging is om in kort bestek een krachtige boodschap neer te zetten, herkenbaar en met een breed bereik!

Neem contact op met deze auteur

Wegens de wet van de privacy geven wij geen gegevens door van onze auteurs. Met het versturen van het verzoek via email geeft u ons toestemming uw gegevens door te zetten naar de auteur, hij/zij neemt dan contact met u op.