Het roer om! (ebook)

7,50

Als vaste bezoekers van de Opwekkingsconferentie nemen Willie en haar man tijdens het pinksterweekend van 1995 het besluit om meer tijd en energie aan het Koninkrijk van God te besteden. Een keus waarvan ze op dat moment niet kunnen vermoeden hoeveel consequenties dat zal hebben voor hun leven.
In Het roer om! beschrijft Willie Zeldenrust-ten Harkel een periode van zeven jaar waarin God het roer van hun leven volledig omgooide. Het zijn intensieve en heftige jaren waar ze totaal niet op voorbereid zijn en waarin ze als geestelijke brugklasleerlingen bij God in de schoolbanken komen. In die zeven jaar groeien ze toe naar een ingrijpende beslissing die nooit eerder een optie was, tot God zich ermee ging bemoeien: ze verlaten hun huis, vrienden en de woonplaats waar zij zesentwintig jaar lang met hun kinderen woonden. Huis en haard verlaten, omdat God onverwacht een ongedachte weg wijst.
Met humor en ernst, diepgang en luchtigheid vertrouwt Willie Zeldenrust haar belevenissen en ervaringen met God toe aan het papier, in een verhaal dat heel concreet de realiteit van Gods aanwezigheid in ons leven laat zien.

De auteur

Willie Zeldenrust-ten Harkel