Kleur (ebook)

7,50

Femke

Nadat haar verloofde is omgekomen in Afghanistan, probeert Femke zoveel mogelijk uren te werken. Als ze werkt, heeft ze geen tijd om na te denken en in haar witte verpleegstersuniform is er geen ruimte voor rouw. Als ze tijdens een wandeling flarden van een gesprek opvangt, ontstaat het idee voor een reis naar Australie. Voor ze kan gaan twijfelen, meldt ze zich aan als au pair.

Op de vlucht voor haar verdrietige situatie, zetten verschillende personen en gebeurtenissen haar leven nog meer op de kop. Dat zorgt voor verwarring, maar brengt ook de kleur en vrolijkheid steeds een beetje meer terug in haar leven. Terwijl Femke zich steeds meer thuis gaat voelen in het gezin van de familie Baker aan de West-Australische kust, dingen twee mannen om haar hart. Lucas op afstand, Scott gevaarlijk dichtbij. Maar is er in haar hart al ruimte voor iets nieuws? Een levensveranderende ontmoeting zet alles op scherp. Durft ze de sprong te wagen?

Vervolg

Kleur is de derde roman van Mirjam Kooijman en een vervolg op de succesvolle boeken 'Missie' en 'Onmisbaar' waarin Femke ook een rol speelt, maar is ook goed als losstaand verhaal te lezen.

De auteur

Mirjam Kooijman