Wandel geliefd (ebook)

7,50

‘Hier in het bos is geen andere orde dan die van Hem. En hier is tastbaar en voelbaar hoe de God van het leven Zich verbindt met het leven… met óns leven.’ – Eline Lindeboom

Trek je wandelschoenen aan in je favoriete omgeving en ontdek met behulp van deze boekjes hoe je vanuit Gods liefde een betekenisvol, krachtig leven kunt leiden.

Wandel Geliefd is het derde deel van een serie van zeven boekjes waarin je met God op weg gaat – zowel in de natuur, als in geloof. Wandel Geliefd reikt je stof aan voor tien wandelingen, waarbij je steeds een ander facet van het thema ‘doorwandelt’. De gebruikte metaforen en Bijbelgedeelten gaan over deze verschillende facetten van het thema, wat tot verrassende inzichten leidt. Je wordt geprikkeld om met al je zintuigen te kijken naar de omgeving waarin je wandelt, en maakt tevens de weg naar binnen, naar je hart, aan de hand van de Bijbel en praktische, creatieve opdrachten. Ga op pad met de Schepper en ontdek wat Hij je duidelijk wil maken, zodat je zult groeien!

Als aanvulling bij deze wandelserie ontwikkelde Eline Lindeboom een schrijf- en schetsboek waarin je met woord en beeld je persoonlijke reis kunt verwerken en vastleggen.

In het najaar van 2022 verschijnen deel 5 en 6 van deze wandelserie.

Wandel geliefd verschijnt in maart 2022

De auteur

Eline Lindeboom