Uw boek bij ons

Scholten Uitgeverij

Ervaring en juiste kennis

Met onze ervaring, de juiste kennis en de nodige contacten weten we de basis te leggen voor een succesvolle uitgave. Wij zijn er ons van bewust dat het lastig is alles alleen te doen en vaak geeft samenwerking een beter resultaat.
Van vormgever tot DTP-er, van illustrator tot fotograaf, van drukker tot afwerker, wij vinden de juiste persoon voor u. We kijken met u naar de juiste vormgevers en afwerkers voor uw boek. Uiteindelijk moet het resultaat aan één ding voldoen en dat is dat u tevreden bent!

Manuscripten

Door de jaren heen zijn wij ervarener geworden met ons vak en wij geven verschillende boeken en magazines uit. Ook hebben wij een verscheidenheid aan auteurs met wie wij werken en voor wie wij de boeken mogen uitgeven.

Voor (on)bekende en/of startende auteurs willen wij een podium bieden. Regelmatig ontvangen wij verzoeken voor het uitgeven van eigen werk. Het beoordelen en lezen van manuscripten is tijdrovend. Het kan dus even duren voordat wij een reactie geven op het ingezonden werk. Uiteindelijk zullen wij, nadat wij uw manuscript hebben gelezen, besproken met onze medewerkers, bepalen of wij uw werk willen uitgeven. U kunt er vanuit gaan dat wij integer met uw manuscript omgaan. Lees meer>>

Persoonlijke benadering

Wij kiezen altijd voor een persoonlijke benadering. Kennis en betrouwbaarheid is van belang voor ons en wij nemen zeker de tijd voor u.
Stuur daarom niet onaangekondigd een manuscript op, maar neem van te voren eerst contact met ons op.

Wij vinden het belangrijk dat u ons kent, zodat u weet met wie u aan tafel zit en aan wie u uw werk toevertrouwt.