Auteurs in de media

Onze auteurs hebben een boodschap die de wereld moet horen. Niet alleen mensen die van lezen houden. Daarom zijn we blij dat een aantal auteurs in de media en in de krant hun verhaal willen doen.

De afgelopen tijd was er een aantal van onze auteurs te zien op prominente mediakanalen zoals het Reformatorisch dagblad en Family7.

 

Dick Langhenkel op TV

Al vanaf april 2024 zendt Family7 wekelijks een bijbelstudieserie uit met Dick Langhenkel over zijn boek “Leven wij in de dagen van Noach?”

Leer meer hierover op de website van Family7:

https://www.family7.nl/programmas/leven-wij-de-dagen-van-noach

Willem Glashouwer in het RD

Op 6 juni 2024 stond er in het Reformatorisch dagblad een uitgebreid interview van 2 volledige pagina’s met ds Willem Glashouwer over zijn boek ‘De sterren vertellen’.

“Het is voor velen totaal onbekend hoe God van meet af aan een boodschap aan de hemel gegeven heeft. Die vertelde dat er ooit een Verlosser zou komen, Die de macht van de slang zou verbreken, en Die als de grote Overwinnaar uit de strijd tevoorschijn zou treden.”

Leest het artikel hier:

https://www.rd.nl/artikel/1066325-wat-iedereen-in-de-sterren-kan-lezen-over-gods-verlossingsplan

Henk Poot naar Rome

In september 2024 start Family7 met het uitzenden van een 18-delige televisieserie over het boek “Intocht” van Henk Poot. Het boek gaat over de brief aan de Romeinen. Voor het maken van de opnames voor deze serie reisden Henk Poot, Bert Nooteboom en het camerateam naar Rome. Bekijk hier de promotievideo voor deze televisieserie:

https://www.instagram.com/reel/C7EYgMbocuf/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

Heb jij ook één van onze auteurs in de media gespot? Laat het ons weten!