Alles over hoop

14,95

‘Alles Over Hoop’ is een boek dat je raakt. Als ouder, als tiener en als jonge moeder.

“Anne was 14 jaar. Ze leek wel 16, zei een leraar. Veel te vroeg en tegen haar zin in kwam ze er achter wat mannen van haar wilden. Verwarrende pubergevoelens en opstandig gedrag maakten het niet makkelijker, ook niet voor haar ouders.”

‘Alles Over Hoop’ vertelt het persoonlijke en waar gebeurde verhaal van Anne Alles. Over haar jeugd en haar rol als tienermoeder. Een verhaal over tweestrijd en twijfel. Over jong zijn en jong moeder zijn. Over geluk en angst. Angst voor de toekomst. Voor wat anderen denken. Wat betekent het voor Anne zelf ?

In het spraakmakende en tot ieders verbeelding sprekende debuut van Anne Alles weerklinkt de worsteling tussen geloof en hoop. De weg van een naar het leek onbevangen jeugd naar volwassenheid. Volledig overhoop gehaald. ‘Alles Over Hoop’ verhaalt van de onomkeerbare tweestrijd tussen vertrouwen en de harde werkelijkheid. Zoekend naar antwoorden en houvast. Heen en weer geslingerd tussen hoop en vertrouwen.

Met het boek geeft Anne Alles tienermoeders een stem. “Er is veel over geschreven en er zijn veel programma’s gemaakt rond tienermoeders. Niemand heeft ooit het verhaal er achter gehoord.”

‘Alles Over Hoop’ is het indrukwekkende debuut van de 18-jarige Anne Alles. Een boek dat je raakt als ouder, als tiener en als jong volwassene. Anne: “Het schrijven van het boek heeft me geholpen met het verwerken en afsluiten van de afgelopen jaren. In ‘Alles Over Hoop’ deel ik mijn persoonlijke verhaal.”

‘Alles Over Hoop’ is een boek over hoop en over leven. Een leven dat alles overhoop haalt en verhaalt van hoop.

Gratis verzending

  • tienermoeders / volwassen worden / opgroeien

  • Paperback

  • 304 pagina’s

  • ISBN: 978 90 79859 24 5

  • NUR: 402

De auteur

Anne Alles