Boek Alles over hoop

Alles Over Hoop nu overal verkrijgbaar

“Alles Over Hoop’ vertelt het persoonlijke verhaal van Anne Alles, van haar kindertijd tot haar rol als tienermoeder. Een ogenschijnlijk onbevangen jeugd. De werkelijkheid is anders. Veel te vroeg en tegen haar zin in kwam ze er achter wat mannen van haar wilden. Verwarrende pubergevoelens en opstandig gedrag maakten het niet makkelijker. Ook niet voor haar ouders.”

Met het boek geeft Anne Alles tienermoeders een stem. “Er is veel over geschreven en er zijn veel programma’s gemaakt rond tienermoeders. Niemand heeft ooit het verhaal er achter gehoord.”

Alles Over Hoop is een verhaal over tweestrijd en twijfel, over jong zijn en jong moeder worden. Over hoop en wanhoop. Een leven Overhoop gehaald door een te jonge verantwoordelijkheid voor nieuw leven.

Anne vertelt openhartig hoe de zwangerschap haar leven overhoop haalde en haar zoektocht naar antwoorden en houvast.

‘Alles Over Hoop’ is het indrukwekkende debuut van de 18-jarige Anne Alles. Een boek dat je raakt als ouder, als tiener en als jong volwassene. Anne: “Het schrijven van het boek heeft me geholpen met het verwerken en afsluiten van de afgelopen jaren. In ‘Alles Over Hoop’ deel ik mijn persoonlijke verhaal.”

Anne’s moeder ontving het eerste exemplaar van ‘Alles Over Hoop’ uit handen van haar dochter tijdens de boekpresentatie te Woerden.

Anne en haar moeder delen hun persoonlijke verhaal graag in het land. Neem contact op voor meer informatie.

Alles Over Hoop van Anne Alles is verkrijgbaar bij de boekhandel (ISBN/Artnr. 978-90-79859-24-5) en in de webshop

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *