Nicolas van Amerom

Nicolas van Amerom

Nicolas van Amerom verkondigt vanaf z’n 23ste met veel passie en enthousiasme de relevante boodschap van het evangelie van Jezus Christus. De praktische levenslessen die hij uit de Bijbel weet te halen spreken jong en oud erg aan. Hij is begonnen in 1990 als jeugdpredikant te Stadskanaal. Daar heeft hij zijn vrouw Angelique ontmoet en samen hebben ze vier kinderen, Nick, Anthony, Esther en Magaly.

Sinds 1993 is hij predikant van evangelische gemeente de Salvator in Leeuwarden. Een dynamische gemeente die op vernieuwende en pakkende wijze ook veel jongeren weet te bereiken.

Nicolas heeft in 1997 zijn Masters Degree in Biblical Studies aan de Continental Theological Seminar te Brussel gehaald. Daarna heeft hij zich verder geschoold in de Pastorale Psychologie en behaalde daarin in 2002 zijn postdoctoraal certificaat aan de Universiteit Utrecht.

Sinds 2009/10 is Nicolas actief op Social Media en raakte enerzijds gefascineerd door de mogelijkheden die dit medium biedt, maar werd anderzijds ook geconfronteerd door de schaduwkanten hiervan.

Neem contact op met deze auteur

Wegens de wet van de privacy geven wij geen gegevens door van onze auteurs. Met het versturen van het verzoek via email geeft u ons toestemming uw gegevens door te zetten naar de auteur, hij/zij neemt dan contact met u op.