Natasja Schreuder

Natasja Vermoten-Schreuder

Natasja Vermoten-Schreuder is geboren in Heemskerk en woont in Velsen Noord. Wie haar kennen zullen haar beschrijven als een openhartige, spontane persoonlijkheid met een bewogen leven. Maar bovenal als iemand bij wie haar liefde voor schrijven de boventoon voert.

Zij publiceerde bij Scholten Uitgeverij eind 2013 haar autobiografie waarin zij haar zoektocht als psychiatrisch patiënt, verslaafde, dakloze jongere en haar ommekeer beschrijft.

Momenteel is Natasja stadsdichter van Beverwijk, werkt ze parttime bij het Leger des Heils en maakt geregeld met haar man Pieter hulptransporten naar Roemenië, een land waar ze zo een enorme passie voor heeft opgedaan dat het haar tweede thuis geworden is.

Ze spreekt op uitnodiging over de weg naar herstel in kerken en instellingen, maar treedt ook op als dichter.

In het voorjaar 2016 zal haar debuutroman Over Grenzen verschijnen, die voor een groot deel is geïnspireerd door haar hart voor de Roma.

Neem contact op met deze auteur

Wegens de wet van de privacy geven wij geen gegevens door van onze auteurs. Met het versturen van het verzoek via email geeft u ons toestemming uw gegevens door te zetten naar de auteur, hij/zij neemt dan contact met u op.