Ruben Flach

Ruben Flach is getrouwd met Mirjam en woont in Dordrecht. Hij groeide op als zendingskind in Brazilië waar hij later ook zelf als zendeling actief was. In totaal woonde hij bijna zevenentwintig jaar in het Zuid-Amerikaanse land dat hem maakte tot, zoals hij het zelf noemt, een ‘allochtone Nederlander’.
Ruben is sinds 2014 directeur van Stichting Opwekking, bekend van onder anderen de Pinksterconferentie en de Opwekkingsmuziek. Daarnaast is hij actief als spreker in gemeenten en kerken en is hij aanbiddingsleider en muzikant in zijn thuisgemeente in Dordrecht.
‘Ik vind het belangrijk dat in ons dagelijks leven zichtbaar wordt dat we Jezus persoonlijk kennen en dat Hij ons leven leidt.’
Mijn inspiratie haal ik uit de Bijbel, maar ook uit het lezen van boeken en muziek maken. Daarnaast vind ik door de natuur wandelen heel bijzonder. Het meewerken aan het videodagboek was een bijzondere manier om mensen, met een korte boodschap, te inspireren voor het leven van iedere dag. Hoewel praten me gemakkelijk afgaat is het een uitdaging om je in te leven in de mensen die je boodschap gaan zien en horen.

Neem contact op met deze auteur

Wegens de wet van de privacy geven wij geen gegevens door van onze auteurs. Met het versturen van het verzoek via email geeft u ons toestemming uw gegevens door te zetten naar de auteur, hij/zij neemt dan contact met u op.