Priscilla Docter

Priscilla Docter

Ik ben Priscilla Docter. Auteur en oprichter van Supermam moederkringen. Ik ben moeder van vijf schatten en in oktober 2019 komt daar een zesde schat bij. Zij brengen een heerlijke dynamiek in het leven van elke dag. Ik ben volledig thuis en van daaruit schrijf ik boeken en blogs, volg ik een Bijbelschool en geef ik, op verschillende plekken, Bijbelstudies. Ik ben een pionier. Ik houd van dingen opzetten of nieuw leven inblazen.
Iedere dag probeer ik mijn vrede, vreugde en inspiratie te halen bij de Bron van Leven, Jezus. Aan Zijn voeten zitten doe ik het allerliefst. Maar helaas werkt dit in de praktijk anders en vragen andere dingen ook mijn aandacht.
Jezus is mijn grote inspirator en doel van mijn bestaan. Hem betrekken in alle facetten van mijn leven is een levensstijl geworden.
‘Echte schoonheid komt uit een hart dat door Gods liefde tot rust is gekomen en vervuld is met Zijn vrede.’
Het deelnemen aan de videodagboeken vind ik heerlijk! De Bijbel zit vol kostbare, verborgen schatten. Ik
zoek er graag naar en diep ze uit. Daarna maak ik ze graag praktisch zodat we er vandaag de dag nog mee aan de slag kunnen. In een korte tijd een krachtige en aansprekende boodschap neerzetten die toch persoonlijk is, vind ik een mooie uitdaging. Ik hoop dat mijn boodschappen jou mogen aansporen, uitdagen en bemoedigen in je wandel met Jezus.

Neem contact op met deze auteur

Uw naam *

Uw e-mail *
Reden voor contact *
Uw organisatie
Telefoonnummer

Vraag/Opmerking