Dénise Oortwijn

Dénise Oortwijn

Geniet van de waargebeurde avonturen van een gewone vrouw met een buitengewone God. Op humoristische wijze heeft Dénise Oortwijn haar zotte belevenissen aan het papier toevertrouwd. Verhalen die zich laten lezen met een lach en een traan.

Dit boek zal je aanmoedigen om ook beschikbaar te zijn voor God. Al lijkt het soms wat zot misschien, hij is het waard! Dénise heeft de meest bijzondere ontmoetingen met mensen van allerlei pluimage. Van popster tot psychiater, van prostituee tot Hells Angel, van crimineel tot zwerver. Geen situatie is haar te zot. Gedreven door haar verlangen mensen terug te brengen bij het hart van de Vader gaat ze op weg, waarbij zelfs een broeksknoop de richting kan aangeven.

Met haar motto ‘Ik doe mijn best, en God doet de rest’ wil ze teruggaan naar de essentie. Geen traditie of religie, maar relatie. Dit boek is als een sleutel die deuren van harten opent.

Neem contact op met deze auteur

Wegens de wet van de privacy geven wij geen gegevens door van onze auteurs. Met het versturen van het verzoek via email geeft u ons toestemming uw gegevens door te zetten naar de auteur, hij/zij neemt dan contact met u op.