Een zot voor God

12,50

Aanbevolen door veel mooie en bijzondere mensen waaronder Martin Brand, Henk Stoorvogel, Herman Boon, Joke Tan en vele anderen. Geniet van de waargebeurde avonturen van een gewone vrouw met een buitengewone God. Op humoristische wijze heeft Denise Oortwijn haar zotte belevenissen aan het papier toevertrouwd. Verhalen die zich laten lezen met een lach en een Traan.

Dit boek zal je aanmoedigen om ook beschikbaar voor God te zijn. Al lijkt het soms wat zot misschien, hij is het waard! Dénise heeft de meest bijzondere ontmoetingen met mensen van allerlei pluimage. Van popster tot psychiater, van prostituee tot Hells Angel, van crimineel tot zwerver. Geen situatie is haar te zot. Gedreven door haar verlangen mensen terug te brengen bij het hart van de Vader gaat ze op weg, waarbij zelfs een broeksknoop de richting kan aangeven.

Op humoristische en ontroerende wijze heeft ze haar zotte belevenissen aan het papier toevertrouwd. De verhalen laten zich lezen met een lach en een traan. Met haar motto ‘Ik doe mijn best, en God doet de rest’ wil ze teruggaan naar de essentie. Geen traditie of religie, maar relatie. Dit boek is als een sleutel die deuren van harten opent.

Een Zot voor God

In ‘Een Zot voor God’ doet Denise Oortwijn verslag van haar meest bijzondere ontmoetingen met prostituees en Hell’s Angels, popsterren en psychiaters, criminelen en zwervers.
Niets is Denise te zot. Denise deelt en vertelt op humoristische en ontroerende wijze. Eerlijke verhalen met een lach met een traan. Recht uit het hart.

Met haar motto ‘Ik doe mijn best, en God doet de rest” gaat Denise terug naar de essentie.
Geen religie of traditie maar relatie. Een relatie die deuren van harten opent. Een boek om te lezen en om te geven.

  • biografie/geloofsopbouw

  • Paperback

  • 196 pagina’s

  • ISBN: 997 89 079859 08 5

  • NUR: 400

De auteur

Denise Oortwijn

Dénise Oortwijn