Concreet leven met Jezus

13,50

Ben Griffioen heeft een passie voor Jezus, die hij met liefde deelt juist aan jong- gelovigen. Tijdens zijn studie biologie in Wageningen ontdekte Ben wat het betekent om Jezus concreet en in het dagelijks leven te volgen. “Aan de ene kant een fantastische tijd en aan de andere kant een vreselijke hel... Ik voelde mij vervreemd van mezelf en God en daarnaast ontzettend schijnheilig. Het voelde alsof ik tegen de hele wereld, tegen mezelf en tegen God gelogen had. Ik durfde met niemand te praten, bang om mijn imago te verliezen. Ik was een leugenaar, maar was bang om er voor uit te komen”.

Na een zoektocht naar een leven zonder God komt hij erachter dat hij niet anders kan dan te kiezen voor een leven mét Jezus. Ben koestert het verlangen om mensen te motiveren, te bemoedigen maar vooral om hen een praktisch voorbeeld te geven hoe je je geloof kunt beleven. Ben kent God als een levende God die daadwerkelijk verschil kan maken in mensenlevens. Een leven dat verder gaat dan de zondagse dienst of een jongerenavond.

Ben schreef het boek vanuit de praktijk, maar met theorie. De combinatie van Bijbeluitleg en de vele getuigenissen maken ‘Concreet Leven met Jezus’ tot een krachtig en lezenswaardig boek. Een boek met praktische handvatten om te ontdekken hoe jij Jezus concreet kunt volgen in jouw leven en in deze bewogen en hectische tijd.

Ben Griffioen is als oudste en jongerenleider actief binnen de Evangelische Gemeente in zijn woonplaats Eemnes.

  • Roman

  • Paperback

  • 282 pagina’s

  • ISBN: 978 90 97859 55 9

  • NUR: 707

De auteur

Ben Griffioen

Ben Griffioen