Henk Rothuizen

Henk Rothuizen (1949) studeerde af aan de HTS Dordrecht in Weg- en Waterbouw. Zo kwam hij in de bouwwereld terecht en werd verkoopmanager van een Zweedse toeleveringsmaatschappij.

In 1976 gaf hij zijn baan in de bouwwereld op en ging hij werken als directieassistent, hoofd verkoop, bij uitgeverij Gideon te Hoornaar.

Een Bijbelstudiegroep in Hoogblokland groeide in 1980 uit tot een lokale gemeenschap die de naam Rafaël kreeg. Henk was daarvan de stichter en voorzitter.

In 1989 werd hij stichter, medeoprichter en voorzitter van het overkoepelend kerkgenootschap Rafaël Nederland, wat onder zijn voorzitterschap uitgroeide tot over de dertig aangesloten kerken.

In 1998 verhuisde Henk naar Rotterdam om daar opnieuw een Rafaëlgemeenschap te stichten.  Naast zijn parttime werk in deze gemeenschap was hij tevens jarenlang werkzaam als Hoofd Nazorg bij de Evangelische Omroep.

“De Achtste Dag” is Henks achtste boek.

Henk spreekt nog door het hele land. (www.inhetbegin.nl)

Neem contact op met deze auteur

Wegens de wet van de privacy geven wij geen gegevens door van onze auteurs. Met het versturen van het verzoek via email geeft u ons toestemming uw gegevens door te zetten naar de auteur, hij/zij neemt dan contact met u op.