Jakob van Wielink

Jakob van Wielink (1974) groeide op in een katholiek gezin in Noord-Brabant aan de Belgische grens. Hij studeerde internationaal recht in Tilburg. Na een loopbaan als jurist, verlegde hij zijn werk naar leiderschapsontwikkeling. Hij werkt internationaal met leiders en hun organisaties aan een cultuur van verbinding en duurzame groei. Jakob nam het initiatief voor De School voor Transitie dat uitgroeide tot een bekend instituut voor leiderschapsontwikkeling en coaching. Daarnaast is hij als mentor verbonden aan het Portland Institute for Loss and Transition in de Verenigde Staten.

Jakob is getrouwd met Svetlana en stiefvader van Vika. Hij preekt regelmatig over thema’s van (persoonlijk) leiderschap en transitie en werkt met kerken, hun voorgangers en kerkelijke organisaties rond diezelfde thema’s.

Neem contact op met deze auteur

Wegens de wet van de privacy geven wij geen gegevens door van onze auteurs. Met het versturen van het verzoek via email geeft u ons toestemming uw gegevens door te zetten naar de auteur, hij/zij neemt dan contact met u op.