Esther Westerkamp

Ik ben Esther Westerkamp, zeventien jaar getrouwd met Jonathan. We hebben drie kinderen in de basis- en middelbare schoolleeftijd. Ik werk bij Navigators, in het leidersteam van de studententak: NSV, waar ik me bezighoud met ontwikkeling van staf. Daarnaast pionieren mijn man en ik voor 24-7 Prayer in Rotterdam: een plek van gebed, ontmoeting en training vanuit de waarden ‘prayer, justice and mission’. Een plek die gericht is op eenheid van de kerken en samen bidden voor de stad Rotterdam.
Romeinen 8 inspireert mij mateloos. The Message formuleert de vibe van het hoofdstuk geweldig in de parafrase van vers 15:
‘This resurrection life you received from God is not a timid, grave-tending life. It’s adventurously expectant, greeting God with a childlike ‘What’s next, Papa?’’
Stel je voor dat we allemaal zo’n leven zouden leven? Wat zou er kunnen gebeuren als we allemaal zo iedere ochtend opstonden? Hoe zou Nederland eruitzien?
Voor mij was dit ook meteen de uitdaging in het meedoen met het videodagboek: mijn verlangen om als christen te leren leven in de volle potentie van het leven dat Jezus voor ons heeft.

Neem contact op met deze auteur

Wegens de wet van de privacy geven wij geen gegevens door van onze auteurs. Met het versturen van het verzoek via email geeft u ons toestemming uw gegevens door te zetten naar de auteur, hij/zij neemt dan contact met u op.