Olaf ten Napel

Mijn naam is Olaf ten Napel (37 jaar). Ik ben voorganger in de Vrije Evangelisatie Zwolle. Na een turbulente jonge tienertijd ben ik op mijn vijftiende gepakt door de liefde van Jezus. Eerder dacht ik dat het met mij nooit wat zou worden, maar Jezus had andere plannen. Hij gaf me een fundament onder mijn voeten en een doel om voor te leven.
De passie die Hij in mij losmaakte en het verlangen naar Zijn Woord deed me belanden op de theologieopleiding en wakkerde langzaam maar zeker de voorganger in mij aan. Ik leef voor de opdracht die Hij me gegeven heeft – om zoveel mogelijk (jonge) mensen te inspireren om Jezus te volgen en om het potentieel van mensen te activeren voor de bouw van Gods koninkrijk. WOW! Wat gaaf om daar iedere dag weer mijn bed voor uit te komen.
‘Ik geloof dat God mensen wil inschakelen en dat Hij ook door jou heen Zijn wonderen wil doen in deze wereld.’
Het videodagboek was voor mij een leuke verrassing. Het kwam min of meer voorbij en ik zag het als een mooie gelegenheid om m’n steentje bij te dragen aan de digitale verspreiding van Gods Woord. Maar wat een onmogelijke opdracht om in drie minuten de Bijbel goed te laten spreken en de kijker te helpen reflecteren op de overdenking. Toch denk ik dat we er met een poule van bijzondere sprekers goed in geslaagd zijn om dit te doen en in elk geval heb ik er zelf erg van genoten. Ik hoop dat de studies ook in boekvorm tot een geweldige zegen zullen zijn!

Neem contact op met deze auteur

Wegens de wet van de privacy geven wij geen gegevens door van onze auteurs. Met het versturen van het verzoek via email geeft u ons toestemming uw gegevens door te zetten naar de auteur, hij/zij neemt dan contact met u op.