Tiemen Westerduin

Tiemen Westerduin

Tiemen Westerduin, (1974) vader van drie kinderen in de leeftijd van 13-18 jaar, getrouwd met AnneMarie en woonachtig in Nunspeet. Na zijn studie aan de Driestar Hogeschool was hij werkzaam bij de HGJB. In 2009 maakte hij de overstap naar de internationale christelijke kindsponsororganisatie Compassion waar hij de functie als relatie-manager bekleedt. Naast zijn werkzaamheden voor Compassion is Tiemen Westerduin ook spreker,  schrijver en is hij initiatiefnemer van het platform #nietalleen. Samen met Henk Stoorvogel stond hij aan de basis van de Muskatlon. Tiemen Westerduin was in 2010, 2011 en 2016 spreker op de EO Jongerendag.

Ik mag al ruim tien jaar werken aan de prachtige missie van Compassion: bevrijden van kinderen uit armoede in Jezus’ naam. Kinderen zijn de grootste slachtoffers van extreme armoede. Geweld, uitbuiting; het is realiteit, het gebeurt.
Het leven van Jezus inspireert mij enorm, een prachtig avontuur om Hem stap voor stap te mogen leren
volgen.
‘We plaatsen de kerk en de gebrokenheid van de wereld vaak in aparte vakjes. Maar Jezus heeft de kerk juist in de duisternis geplaatst. Kinderen en tieners hebben mijn hart en passie. Juist wanneer hen onrecht wordt aangedaan voel ik me geroepen om op te staan en het verschil te maken.’
De dagboekstukjes waren wel even wat anders dan preken. In drie minuten tot je punt komen was topsport, maar erg leuk om te doen.

Neem contact op met deze auteur

Wegens de wet van de privacy geven wij geen gegevens door van onze auteurs. Met het versturen van het verzoek via email geeft u ons toestemming uw gegevens door te zetten naar de auteur, hij/zij neemt dan contact met u op.