Op 7 september 2019 wordt de tweede Scholten Familiedag gehouden. We nodigen iedereen die liefde heeft voor boeken van harte uit om te komen. Het evenement wordt gehouden bij Hanz van 10 uur tot 17.00. Je mag de hele dag komen maar als je ’s morgens wilt komen of juist ’s middags ben je net zo welkom. Het programma voor de Scholten Familiedag is inmiddels bekend.

Op de Scholten Familiedag kun je de medewerkers van Scholten Uitgeverij ontmoeten, auteurs van wie wij de boeken hebben uitgegeven, deelnemen aan schrijfseminars van schrijfcoach Jan Meints, genieten van muziek, boeken en hopelijk ook nog van mooi weer. Maar wat het weer ook wordt, de sfeer bij de Scholten Familiedag is sowieso goed! Al onze boeken zijn op deze gezellige dag ook te koop in een speciaal ingerichte shop. Mogelijk ontmoet je de auteur van het boek dat je zojuist hebt gekocht. Een praatje en een handtekening is zo verkregen. Zien we jou op de Scholten Familiedag?

We vinden het fijn om te weten of je wil komen en of je deel wil nemen aan één van onze seminars. Je kunt ons hierover e-mailen op info@scholtenuitgeverij.nl of op onze Facebookpagina aangeven dat je naar ons evenement komt.