Supermam is nu Wondermam

Het Supermam magazine heeft een nieuwe naam gekregen! Het magazine gaat verder onder de naam Wondermam.

Waarom een nieuwe naam?

Het magazine is los van het Supermam-platform en gaat verder onder een nieuwe hoofdredacteur. Daarbij past een nieuwe naam! Het Supermam-platform blijft bestaan als plek waar moeders elkaar kunnen ontmoeten en inspireren, maar het magazine gaat los daarvan verder. Natuurlijk blijft de inhoud en de uitstraling van het magazine precies zoals je gewend bent. Een prachtig vormgegeven magazine voor moeders die niet perfect zijn, maar wel wonderlijk zijn gemaakt door een Wonderlijke God!

Wondermam – Vieren

Het voorjaarsnummer van Wondermam staat helemaal in het teken van VIEREN! Hoe vier jij feest? Hoe vier je het leven? En wat als het stormt in je leven, kun je dan nog vieren? In het magazine o.a. een openhartig interview met zangeres ELINE over deze vragen. Maar ook: interieurtips voor je huis, een mooie Bijbelstudie, knipogen van God, een gesprek met een moeder die ook burgemeester is, een column van Mama Mirjam, en nog veel meer! En dat alles prachtig vormgegeven in lentesferen. Het nummer verschijnt in april.

Ook als abonnement

Wondermam is los te koop in de boekhandel en online bij Scholten Uitgeverij, maar ook als abonnement verkrijgbaar. Voor maar €20,- per jaar ontvang je het magazine twee keer per jaar automatisch thuis en betaal je geen verzendkosten.

Sluit nu een abonnement af op: https://scholtenuitgeverij.nl/abonnement/wondermam/

Of bestel alvast een los exemplaar (in de voorverkoop) via: https://scholtenuitgeverij.nl/boeken/wondermam-vieren/

Cadeautje!

Ben je nog geen abonnee? Wordt het dan snel! Want nieuwe abonnees krijgen nu de kaartenset ‘Hoor je hart’ van Huisje van Goud gratis bij hun eerste magazine meegestuurd. Deze actie is geldig t/m 31 maart 2024.