Zwolle kleurt oranje! – Uniek fotoboek Koningsdag 2016

Dit jaar is het onze beurt! Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en de koninklijke familie vieren Koningsdag 2016 in de prachtige binnenstad van Zwolle. Het belooft een dag te worden om nooit te vergeten…

Als aandenken aan het koninklijke bezoek verschijnt er een uniek fotoboek met de titel ‘Zwolle kleurt oranje!’. Een boek met het bezoek van ons Koninklijk Huis aan Zwolle als stralend middelpunt. Daarnaast is er volop ruimte voor foto’s van bezoekers, versierde straten, markant versierde panden, evenementen, verenigingen en bedrijven.

Het full colour boek bestaat uit 84 pagina’s gevuld met prachtige sfeerfoto’s en is afgewerkt met een mooie harde omslag. Ook uw eigen foto’s kunnen een plaatsje krijgen op speciaal daarvoor bestemde pagina’s. Het maakt ‘Zwolle kleurt Oranje!’ tot een uniek bewaarboek dat in geen enkele boekenkast mag ontbreken. ‘Zwolle kleurt Oranje!’ is een uitgave van Advice Reclame Adviesbureau in samenwerking met Scholten Uitgeverij.

‘Zwolle kleurt Oranje!’ verschijnt op 13 mei 2016.
Bestelt u het boek voor 28 april 2016 (VUL COUPONCODE ‘ORANJE’ IN BIJ UW BESTELLING EN DRUK OP ‘Bevestig Code’) dan betaalt u geen verzendkosten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *